Comfort Suite

Cinderella liva matras 90x200 firm

Bekijk op locatie

Amersfoort
Barneveld
Elburg
Zwolle

Cinderella Liva Matras

Op het Cinderella Liva matras, droom jij heerlijk weg door de zachte comfortlaag.

Om het ligcomfort van het Liva matras nóg groter te maken, zijn in dit pocketveringmatras maar liefst 7 comfortzones aangebracht. Deze comfortzones zijn zachter dan andere delen van het matras, en zitten ter hoogte van de zwaardere delen van het lichaam, zoals de schouders en de heupen. Doordat zij zachter zijn, zakken de comfortzones verder in. Dit heeft als gevolg dat u stabieler ligt en uw ruggenwervelrecht blijft liggen. Zo helpt het pocketvering matras u om comfortabel te slapen Daarbij helpt het om fysieke klachten als gevolg van een verkeerde lighouding te voorkomen.

Dit matras beschikt over een latex afdeklaag ,zo ben je verzekerd van uitstekende veerkrachtigheid en comfort, waardoor je gemakkelijk van positie wisselt wanneer u op het matras ligt. De unieke tijk met zowel een verwarmende als een verkoelende werking zorgt ervoor dat het matras uitermate goed geschikt is voor het gehele jaar. De winterzijde heeft een Tencel voor een goede vochtregulatie en een lekker warm gevoel, terwijl de Zomerzijde een SenseIce heeft. Dit verkoelende materiaal werkt ideaal in de warme zomerse nachten.

Cinderella Liva is uitgevoerd in een medium of firm ligcomfort. Welke van de twee hardheden voor jou de beste keuze is, hangt ook af van andere persoonlijke factoren. Wil je weten welk Cinderella Liva matras voor jou het beste is? Onze slaapspecialist adviseert je graag!

Specificaties

Lengte200 cm
Breedte90 cm
MerkComfort Suite
UitvoeringMatras
SKU10429724
EAN-code9900003798205

Garantie

Weber Woonwereld is lid van de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW) en dat biedt vele voordelen, maar vooral meer zekerheid. Als CBW-erkende woonwinkel hanteren wij een erkenningsregeling met drie garanties:

 

  1. 2 jaar garantie op je aankoop
  2. Een nette aanbetalingsregeling
  3. Onpartijdige klachtafhandeling

 

Download hier de algemene voorwaarden van het CBW voor meer informatie.

Reviews

Schrijf een review over Cinderella liva matras 90x200 firm
loader
Bezig met laden...

check-circle U heeft uw review aangeboden ter goedkeuring.

Cinderella liva matras 90x200 firm

Plan gratis interieuradvies
Plan gratis interieuradvies Interieuradvies inplannen
Kom naar onze showroom
Kom naar onze showroom Contact- en adresgegevens