Comfort Suite

Cinderella vera matras 90x200 firm

Bekijk op locatie

Amersfoort
Barneveld
Elburg
Zwolle

Cinderella Vera Matras

Met het Cinderella Vera matras kiest u voor premium kwaliteit van comfort en effectiviteit vanwege de pocketvering. In een pocketvering matras zitten de veren verpakt in losse pockets, wat hen in staat stelt om zich onafhankelijk van elkaar te bewegen. De pocketveren zijn daarbij uitgerust met geneste hoog-laag pocketveren. Hierdoor kan de druk nóg beter verdeelt worden. Daarbij ventileren pocketmatrassen optimaal. Met een Vera matras geniet u dus naast optimaal comfort ook van een altijd fris matras!

Om het ligcomfort van het Vera matras nóg groter te maken, zijn in dit pocketveringmatras maar liefst 7 comfortzones aangebracht. Deze comfortzones zijn zachter dan andere delen van het matras, en zitten ter hoogte van de zwaardere delen van het lichaam, zoals de schouders en de heupen. Doordat zij zachter zijn, zakken de comfortzones verder in. Dit heeft als gevolg dat u stabieler ligt en uw ruggenwervelrecht blijft liggen. Zo helpt het pocketvering matras u om comfortabel te slapen Daarbij helpt het om fysieke klachten als gevolg van een verkeerde lighouding te voorkomen.

Dit matras beschikt over een afdeklaag van hoogwaardig HR-koudschuim, zo bent u verzekerd van uitstekende veerkrachtigheid en comfort, waardoor u gemakkelijk van positie wisselt wanneer u op het matras ligt. De unieke tijk met zowel een verwarmende als een verkoelende werking zorgt ervoor dat het matras uitermate goed geschikt is voor het gehele jaar. De winterzijde heeft een Tencel voor een goede vochtregulatie en een lekker warm gevoel, terwijl de Zomerzijde een SenseIce heeft. Dit verkoelende materiaal werkt ideaal in de warme zomerse nachten.

Cinderella Vera is uitgevoerd in een medium of firm ligcomfort. Welke van de twee hardheden voor jou de beste keuze is, hangt ook af van andere persoonlijke factoren. Wil je weten welk Cinderella Vera matras voor jou het beste is? Onze slaapspecialist adviseert je graag!

Specificaties

Lengte200 cm
Breedte90 cm
MerkComfort Suite
UitvoeringMatras
SKU10429777
EAN-code9900003798243

Garantie

Weber Woonwereld is lid van de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW) en dat biedt vele voordelen, maar vooral meer zekerheid. Als CBW-erkende woonwinkel hanteren wij een erkenningsregeling met drie garanties:

 

  1. 2 jaar garantie op je aankoop
  2. Een nette aanbetalingsregeling
  3. Onpartijdige klachtafhandeling

 

Download hier de algemene voorwaarden van het CBW voor meer informatie.

Reviews

Schrijf een review over Cinderella vera matras 90x200 firm
loader
Bezig met laden...

check-circle U heeft uw review aangeboden ter goedkeuring.

Cinderella vera matras 90x200 firm

Plan gratis interieuradvies
Plan gratis interieuradvies Interieuradvies inplannen
Kom naar onze showroom
Kom naar onze showroom Contact- en adresgegevens