Profijt Meubel

Indusy kast

Opties

Bekijk op locatie

Amersfoort
Barneveld
Elburg
Zwolle
"""

TV-meubel van mangohout 125cm

  • Stoere industriële uitstraling
  • Old grey metalen frame
  • Voorgemonteerd
  • Onderdeel van een meubelserie

Dit stoere tv-meubel Indusy is volledig handmatig vervaardigd uit massief mangohout. Mangohout is zeer duurzaam en milieuvriendelijk, omdat het hout een bijproduct is dat verwerkt wordt als de boom geen vruchten meer draagt. Het hout is ambachtelijk geschraapt en gekleurd wat een golvende en levendige, doch enigszins ruwe uitstraling aan het hout geeft. Elke meubel is hierdoor uniek. Daarnaast kan hij ook wel tegen een stootje en schreeuwt 'hier mag geleefd worden!'.

De zichtbare geslepen lasnaden en ruwe afwerking geven dit tv-meubel een stoere industriële look. Reinig na het uitpakken/monteren de metalen structuur de eerste maal grondig met een lichtvochtige doek (handwarm water en een beetje zeep).

Het tv-meubel heeft een deur en 2 open vakken. De afmetingen van de open vakken zijn ongeveer H18xB69xD35cm. Achter de deur vind je een legplank. Door inwerking van buitenaf kan de kleur na enige tijd lichtjes wijzigen. De kleur kan lichter of donkerder worden. Dit tv-meubel is afgewerkt met een transparante lak om een optimale bescherming te garanderen.

Onderhoudsadvies

Het meubel elke 2 - 4 maanden voorbehandelen met Natural Wood Cleaner en vervolgens verzorgen met een dunne laag Matt Polish. Hiermee wrijf je het oppervlak gelijkmatig en cirkelvormig in. Voor het dagelijks onderhoud kun je het meubel gewoon afnemen met een lichtvochtige doek.

"""

Specificaties

Lengte37 cm
Breedte125 cm
Hoogte58 cm
KleurBruin
MerkProfijt Meubel
WoonstijlIndustrieel
MateriaalMangohout
UitvoeringTV-dressoir
SKUc_indusy_kast

Garantie

Weber Woonwereld is lid van de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW) en dat biedt vele voordelen, maar vooral meer zekerheid. Als CBW-erkende woonwinkel hanteren wij een erkenningsregeling met drie garanties:

 

  1. 2 jaar garantie op je aankoop
  2. Een nette aanbetalingsregeling
  3. Onpartijdige klachtafhandeling

 

Download hier de algemene voorwaarden van het CBW voor meer informatie.

Reviews

Schrijf een review over Indusy kast
loader
Bezig met laden...

check-circle U heeft uw review aangeboden ter goedkeuring.

Indusy kast

Plan gratis interieuradvies
Plan gratis interieuradvies Interieuradvies inplannen
Kom naar onze showroom
Kom naar onze showroom Contact- en adresgegevens