Profijt Meubel

Indusy 15094 boekenkast 1d+1l+3ov mangohout

Bekijk op locatie

Amersfoort
Barneveld
Elburg
Zwolle
"""

Boekenkast van mangohout met open vakken

  • Stoere industriële uitstraling
  • Old grey metalen frame
  • Voorgemonteerd
  • Onderdeel van een meubelserie

Deze stoere boekenkast Indusy is volledig handmatig vervaardigd uit massief mangohout. Mangohout is zeer duurzaam en milieuvriendelijk, omdat het hout een bijproduct is dat verwerkt wordt als de boom geen vruchten meer draagt. Het hout is ambachtelijk geschraapt en gekleurd wat een golvende en levendige, doch enigszins ruwe uitstraling aan het hout geeft. Elke meubel is hierdoor uniek. Daarnaast kan hij ook wel tegen een stootje en schreeuwt 'hier mag geleefd worden!'.

De zichtbare geslepen lasnaden en ruwe afwerking geven deze boekenkast een stoere industriële look. Reinig na het uitpakken/monteren de metalen structuur de eerste maal grondig met een lichtvochtige doek (handwarm water en een beetje zeep).

Deze boekenkast Indusy heeft een deur, een lade en 3 open vakken. De afmetingen van de open vakken zijn H33xB55xD35cm. Achter de deur vind je een legplank. Door inwerking van buitenaf kan de kleur na enige tijd lichtjes wijzigen. De kleur kan lichter of donkerder worden. Deze boekenkast is afgewerkt met een transparante lak om een optimale bescherming te garanderen.

Onderhoudsadvies

Het meubel elke 2 - 4 maanden voorbehandelen met Natural Wood Cleaner en vervolgens verzorgen met een dunne laag Matt Polish. Hiermee wrijf je het oppervlak gelijkmatig en cirkelvormig in. Voor het dagelijks onderhoud kun je het meubel gewoon afnemen met een lichtvochtige doek.

"""

Specificaties

Lengte37 cm
Breedte65 cm
Hoogte200 cm
KleurBruin
MerkProfijt Meubel
WoonstijlIndustrieel
MateriaalMangohout
UitvoeringBoekenkast
SKU10315405

Garantie

Weber Woonwereld is lid van de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW) en dat biedt vele voordelen, maar vooral meer zekerheid. Als CBW-erkende woonwinkel hanteren wij een erkenningsregeling met drie garanties:

 

  1. 2 jaar garantie op je aankoop
  2. Een nette aanbetalingsregeling
  3. Onpartijdige klachtafhandeling

 

Download hier de algemene voorwaarden van het CBW voor meer informatie.

Reviews

Schrijf een review over Indusy 15094 boekenkast 1d+1l+3ov mangohout
loader
Bezig met laden...

check-circle U heeft uw review aangeboden ter goedkeuring.

Indusy 15094 boekenkast 1d+1l+3ov mangohout

Plan gratis interieuradvies
Plan gratis interieuradvies Interieuradvies inplannen
Kom naar onze showroom
Kom naar onze showroom Contact- en adresgegevens