Avek

Boxspring Noflik Pleats

Opties

Bekijk op locatie

Amersfoort
Barneveld
Elburg
Zwolle

Avek boxspring Noflik Pleats

Op een Noflik boxspring slaap je aangenaam en prettig. Noflik boxsprings kenmerken zich niet alleen door een fraaie vormgeving, maar zijn bovenal uitermate comfortabel. De comfortlagen (boxspring, matras en topmatras) zijn samengesteld uit geselecteerde kwaliteitsmaterialen. Omdat ieder mens uniek is, biedt de Noflik comfort op maat. Zo is er keuze uit maar liefst drie hardheden, diverse comfortcombinaties, bedlengtes tot 240 cm en zelfs op maat gemaakte achterwanden. Helemaal afgestemd op uw wensen. Een Noflik boxspring is verkrijgbaar tegen een aantrekkelijke setprijs bestaande uit:

 • Noflik boxspring
 • Achterwand Pleats
 • Pocketvering matras(sen) (standaard, stevig of x-stevig)
 • Stof en kleur naar keuze (sg1)
 • Basispoten
 • OptiFoam topmatras

Opties tegen meerprijs:

 • Elektrisch verstelbare boxspring Noflik
 • Luxe stof
 • Topmatras met Latexkern of Talalaykern
 • Verhoogd, verlaagd, verbreed, verdund of gedeelde achterwand
 • Poten op wiel
 • Lengte 230cm of 240cm

De Noflik boxspring nu ook in een 8 cm lagere uitvoering. De Noflik Fyn is speciaal bedoeld voor mensen die een iets minder hoog bed prefereren, maar geen concessies aan kwaliteit willen doen. Net als de standaard Noflik is de boxspring bij de Noflik Fyn ook voorzien van pocketveren! Een keuze voor deze optie heeft geen invloed op de prijs van uw boxspring.

Achterwand Pleats is staand en is 125 cm hoog en 16 cm dik. Standaard is de achterwand overmaats wat betekend dat het aan beide zijden 10 cm breder is dan de bedmaat. De achterwand kan ook op bedmaat geleverd worden, de prijs blijft dan gelijk (m.u.v. 120cm).

Je stelt jouw boxspring geheel naar eigen wens samen met onze slaapspecialist. Probeer jouw favoriete boxspring en combineer deze met het beste passende matras en topper voor het perfecte ligcomfort. Kies jouw stof en kleur en maak jouw boxspring ook qua looks helemaal eigen! Kom naar onze showroom en laat je inspireren en adviseren.

Om de slaapkamer helemaal compleet te maken hebben wij bijpassende hockers, voetborden, bedlampjes en uitstapverlichting.

Specificaties

Lengte200 cm
Breedte90 cm
MerkAvek
UitvoeringBoxspring
Elektrisch verstelbaarNee
SKUc_boxspring_noflik_pleats

Garantie

Weber Woonwereld is lid van de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW) en dat biedt vele voordelen, maar vooral meer zekerheid. Als CBW-erkende woonwinkel hanteren wij een erkenningsregeling met drie garanties:

 

 1. 2 jaar garantie op je aankoop
 2. Een nette aanbetalingsregeling
 3. Onpartijdige klachtafhandeling

 

Download hier de algemene voorwaarden van het CBW voor meer informatie.

Reviews

Schrijf een review over Boxspring Noflik Pleats
loader
Bezig met laden...

check-circle U heeft uw review aangeboden ter goedkeuring.

Boxspring Noflik Pleats

Plan gratis interieuradvies
Plan gratis interieuradvies Interieuradvies inplannen
Kom naar onze showroom
Kom naar onze showroom Contact- en adresgegevens