1985 - Elburg

In 1985 werd het rustige en mooie Elburg opgeschrikt door een veilingbedrijf (veilingbedrijf Weber) dat in het leegstaande hotel ’t Scheepje een grote veiling organiseerde. Er werden allerlei spullen geveild, van stoelen tot schilderijen, van kasten tot delfts blauwe borden. De Elburgers vonden het geweldig en de klik was wederzijds. Na de veilingen werden de restanten per stuk verkocht en daaruit is Weber’s Meubelhal ontstaan, waarbij het ook meehielp dat het gewezen hotel midden in de prachtige Vischpoortstraat lag waar zomers drommen mensen door de straten lopen die ook wel iets voor thuis kunnen gebruiken.

 

5 jaar later in 1990 werd een magazijn gebouwd gebouwd op het Industrieterrein Kruismaten om aan alle opslagvragen te kunnen blijven voldoen. Omdat daar toen ook een meubelshowroom bij kwam werd de naam omgedoopt tot Weber Meubelen. In 1996 kwam er nog een low budget meubeloutlet genaamd Spidi Meubeldiscount aan de haven.

 

Het was niet eenvoudig om de drie groeiende verschillende meubelzaken binnen één plaats te exploiteren en omdat er nu alweer meer dan twintig jaar geleden een nieuw industriegebied met een mooie zichtlocatie werd ontwikkeld werd besloten hiervoor te gaan en op die plek de huidige Weber Woonwereld te bouwen aan de Westerlengte 1 en weer te concentreren op één locatie.

 

Inmiddels is het bedrijf langzaam uitgegroeid tot een begrip in de wijde omgeving, de naam Weber staat, naast natuurlijk de bekende barbeques, bekend als hét adres voor meubelen, bedden en keukens.

 

Het huidige Weber Woonwereld heeft diverse woonwinkels onder één dak en hier vind je o.a.: Pronto Wonen, IN.HOUSE meubelen, House of Dutchz, BePureHome, vtwonen, Superkeukens, Decorette, Weber Slapen, M-Line, Avek, Pullman en nog meer mooie merken. Hier ben je aan het goede adres voor alles wat met je huis te maken heeft.

 

De afgelopen jaren heeft het bedrijf ook niet stilgezeten. Er zijn naast het mooie pand in Elburg inmiddels vestigingen geopend in Barneveld, Zwolle en Amersfoort.

 

In het grote pand van Weber Woonwereld aan de Westerlengte 1 in Elburg bevindt zich een grote koffiehoek waar een lekker vers kopje koffie gedronken kan worden en een kinderspeelhoek waar kinderen zich kunnen vermaken in het Weber-theater, op de PlayStation of in de speelhoek.

 

Kortom, Weber Woonwereld is in zijn lange bestaan uitgegroeid tot een Woonwereld van formaat. Ben je benieuwd geworden naar ons assortiment? Kom dan eens langs en bekijk het in onze winkel!

1985 - Elburg

2017 - Barneveld

In 2017 hebben we in Barneveld een nieuwe winkel geopend. De bekende woonwinkel Pronto Wonen opende zijn deuren op 18 februari 2017 aan de Dr. Willem Dreeslaan 2. In deze gezellige meubelwinkel van 1.500m2 vind je de mooiste meubelen tegen een verrassend lage prijs. Bij Pronto Wonen ben je aan het juiste adres voor meubels, banken, stoelen, fauteuils en de nieuwste accessoires. Pronto Wonen Barneveld is onderdeel van Weber Woonwereld.

 

Bekijk de winkel!

2018 - Zwolle

Een jaar later (in 2018) waren we klaar voor de volgende stap. Op de Woonboulevard in Zwolle hebben we drie mooie nieuwe winkels geopend op 10 maart 2018. Pronto Wonen, Henders & Hazel en Superkeukens zitten samen in een groot pand op de woonboulevard op de Grote Voort 88.

Dankzij de uitgebreide collectie is slagen geen probleem. In de grote koffiehoek kan men na het shoppen genieten van een lekker gratis bakje koffie. Ook aan de kinderen is gedacht, in de kinderspeelhoek kunnen kinderen kleuren, televisie kijken of spelen op de PlayStation.

 

Bekijk de winkel!

2018 - Zwolle

2020 - Afhaalmagazijn Elburg

Op bedrijventerrein 'Broeklanden' aan de Rietkraag op nummer 1 staat sinds 2020 ons nieuwe afhaalmagazijn. Het magazijn is gevestigd tegenover onze winkel in Elburg en dichtbij alle toegangswegen. Ons nieuwe magazijn is uitgerust met de nieuwste technologieën voor opslag en distributie zodat wij onze klanten snel en efficiënt kunnen bedienen.

 

Ons nieuwe pand wordt niet alleen als magazijn gebruikt, maar is tevens een kantorencomplex waar onze administratie, marketing, service en HR gevestigd zijn. We zijn trots op deze uitbreiding en kijken ernaar uit om onze klanten te blijven bedienen met de hoogste kwaliteit producten en diensten. 

2022 - Amersfoort

In 2022 hebben we de volgende stap genomen. Op een mooie locatie aan de Industrieweg op nummer 3 is Profijt Meubel geopend. Een grote winkel van +- 1500m2 met onder andere banken, stoelen, meubelen, relaxstoelen en meer. Kom inspiratie opdoen en plof na het kijken neer in ons inspiratiecafé met een lekker gratis bakje koffie.

 

Profijt Meubel is een prachtige meubelwinkel met 36 vestigingen verspreid door heel Nederland. Profijt Meubel voert een uitgekiend breed en diep assortiment.

 

Bekijk de winkel!

2022 - Amersfoort

 

 

Waar wij elke dag weer ons best voor doen:

 

✔️ Laagste prijsgarantie

Bij Weber Woonwereld doen wij ons best om kwaliteit te leveren tegen de laagste prijs. Omdat wij zeker zijn van onze prijsstelling geven wij na aanschaf het prijsverschil plus tien procent terug als een identiek product onder dezelfde voorwaarden elders goedkoper wordt aangeboden, zelfs tot 14 dagen na levering. U betaalt dus nooit teveel!

✔️ Gratis opslag

In de loop der jaren hebben wij geleerd dat verbouwingen nooit exact verlopen als vooraf gepland.

Om het voor onze klanten zo gemakkelijk mogelijk te maken slaan wij de bestelde meubelen gratis voor je op.

✔️ Winkels vol inspiratie

In al onze winkels zorgen onze stylistes ervoor dat de nieuwste trends en ontwikkelingen op woongebied duidelijk zichtbaar zijn. Dagelijks werken wij aan onze winkels om ieder bezoek in één van onze vestigingen uniek te maken. 

✔️ Gratis parkeren

Bij onze winkels houden wij rekening met het parkeren. Bij elke winkel hebben wij meer dan voldoende gratis parkeerplekken recht voor de deur.

✔️ Gratis thuisbezorgd*

De aankopen binnen Weber Woonwereld bezorgen we gratis bij je thuis vanaf €750,-. Dit geldt voor al onze merken behalve bij Pronto Wonen en Profijt Meubel, hier betaal je een vergoeding van €69,95. Bij In.House, Weber Slapen, House of Dutchz en Henders & Hazel is dit zelfs inclusief full-service montage. Meer informatie over bezorgen en afhalen vind je hier.

✔️ CBW erkend

Weber Woonwereld en al onze winkels zijn CBW-erkend. Er worden algemene voorwaarden gehanteerd die extra bescherming bieden aan de consument. Drie belangrijke onderdelen hiervan zijn de nette aanbetalingsregeling een onpartijdige klachtenafhandeling en meer garanties.

✔️ Deskundig advies

In onze winkel proberen we écht met je mee te denken. We willen dat jouw nieuwe interieurstuk perfect aansluit bij jouw wensen. Al onze interieuradviseurs zijn hierin getraind en deze kennis proberen we altijd te verbeteren. 

✔️ Altijd gratis verse koffie

Omdat wij het fijn vinden als onze klanten het naar hun zin hebben bieden wij iedereen altijd gratis koffie met wat lekkers aan. Plof na het shoppen lekker neer in één van onze inspiratiecafés en geniet van een cappucino, een chocolademelk of misschien wel een wienermelange.

loader
Bezig met laden...