BePureHome

Carved Organic Tv Meubel Mist

Bekijk op locatie

Amersfoort
Barneveld
Elburg
Zwolle

Carved - Kenmerkend door de grafische designs

 

Met deze Carved-opbergserie wordt opbergen en opruimen echt een feestje. De Carved-serie komt uit de collectie van het Nederlandse interieurmerk BePureHome en wordt gekenmerkt door de grafische houtbewerkingen in de kastdeuren. De Oosterse houtbewerkingskunst zorgt voor kunstzinnige designs welke van alle gemakken zijn voorzien, prachtig en praktisch, eigenzinnig en efficiënt. Voor welke Carved kies jij?

 

De Organic deuren zijn gevormd uit mistgrijs, FSC-gecertificeerd mangohout. Het design doet denken aan een glooiend woestijnlandschap in miniatuur. Deze interessante vorming geeft een mooi 3D-effect aan de deurtjes, waar de zachte mistkleur eenheid in brengt. Mangohout staat bekend om de duurzame groei en lange houdbaarheid. Mangohout wordt ook gekenmerkt door duidelijk zichtbare nerven, donkere lijnen en knoesten. Deze kenmerken zorgen ervoor dat elk mangohouten item uniek is. Mangohout is zeer sterk en één van de hardere houtsoorten, hierdoor zal een mangohouten item niet snel beschadigen. De corpus van de Carved Organic-serie is gevormd uit FSC-gecertificeerd, 15 mm grenenhout met een geschuurde afwerking. Deze afwerking geeft het meubel een zeer gladde en nette uitstraling. Het item is gekleurd in een mistgrijze tint. Het interieur is vervaardigd uit mistgekleurd spaanplaat, de achterzijde is van HDF met dezelfde mistkleur.

 

Het Carved tv-meubel heeft een hoogte van 56 cm, breedte van 181 cm en een diepte van 46 cm. De vier deuren hebben elk een hoogte van 41 cm en breedte van 44 cm. Achter deuren bevinden zich vier royale opbergvakken van ieder 88 cm breed en 19 cm hoog. Iedere legplank heeft een draagkracht van 15 kg, wanneer gelijkmatig verdeeld. In de achterzijde is een ronde opening gemaakt, waardoor de kabels vanuit alle vier de vakken naar buiten geleid kunnen worden. De bovenzijde kan maximaal 50 kg dragen wanneer gelijkmatig verdeeld. De poten hebben een hoogte van 15 cm.

 

Meubelen van mangohout en behandeld grenenhout zijn gemakkelijk in onderhoud. Je houdt ze eenvoudig stof- en vlekvrij met een lichtvochtige, schone doek. Om kringen en plekken in het hout te vermijden is het aangeraden om vochtige vlekken direct te drogen. De Carved-serie is enkel geschikt voor binnenshuis gebruik.

 

Het Carved tv-meubel wordt in twee pakketten geleverd en is eigenhandig te monteren aan de hand van de bijgeleverde montagehandleiding. Plaats voor het beschermen van harde vloeren viltglijders onder de poten.

 

WAARSCHUWING kantelgevaar! Voor kasten hoger dan 50 cm raden we aan om extra aandacht te besteden aan de muurbevestiging. De montage van de valpreventie voorkomt ongelukken en behoudt de kast voor kantelen.

Specificaties

Lengte46 cm
Breedte181 cm
Hoogte56 cm
KleurGrijs
MerkBePureHome
WoonstijlModern
MateriaalHout
UitvoeringTV-dressoir
SKU625179
EAN-code8714713164882

Garantie

Weber Woonwereld is lid van de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW) en dat biedt vele voordelen, maar vooral meer zekerheid. Als CBW-erkende woonwinkel hanteren wij een erkenningsregeling met drie garanties:

 

  1. 2 jaar garantie op je aankoop
  2. Een nette aanbetalingsregeling
  3. Onpartijdige klachtafhandeling

 

Download hier de algemene voorwaarden van het CBW voor meer informatie.

Reviews

Schrijf een review over Carved Organic Tv Meubel Mist
loader
Bezig met laden...

check-circle U heeft uw review aangeboden ter goedkeuring.

Carved Organic Tv Meubel Mist

Plan gratis interieuradvies
Plan gratis interieuradvies Interieuradvies inplannen
Kom naar onze showroom
Kom naar onze showroom Contact- en adresgegevens