BePureHome

Cup hanglamp

Bekijk op locatie

Amersfoort
Barneveld
Elburg
Zwolle

Cup hanglamp

De Cup hanglamp is een prachtige toevoeging aan uw interieur. Met zijn unieke ontwerp en moderne uitstraling zal deze lamp zeker de aandacht trekken. De Cup hanglamp is perfect voor het verlichten van uw eetkamer, woonkamer of slaapkamer.

Deze hanglamp is gemaakt van hoogwaardige materialen en is zorgvuldig vervaardigd om een duurzame en betrouwbare verlichtingsoplossing te bieden. 

Met zijn verstelbare ophanging kunt u de hoogte van de lamp eenvoudig aanpassen aan uw voorkeur. Bovendien is de Cup hanglamp compatibel met dimmers, waardoor u de lichtintensiteit naar wens kunt aanpassen en de juiste sfeer kunt creëren.

Voeg een vleugje moderniteit en stijl toe aan uw huis met de Cup hanglamp.

Specificaties

Lengte21 cm
Breedte21 cm
Hoogte17 cm
MerkBePureHome
WoonstijlKlassiek
MateriaalGlas
UitvoeringHanglamp
SKUc_cup_hanglamp
EAN-code8714713115273

Garantie

Weber Woonwereld is lid van de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW) en dat biedt vele voordelen, maar vooral meer zekerheid. Als CBW-erkende woonwinkel hanteren wij een erkenningsregeling met drie garanties:

 

  1. 2 jaar garantie op je aankoop
  2. Een nette aanbetalingsregeling
  3. Onpartijdige klachtafhandeling

 

Download hier de algemene voorwaarden van het CBW voor meer informatie.

Klantenreviews

4.4/5 uit 192 reviews
Beoordeling
Gereviewd door op
Wat een mooie winkel, 5 concepten onder 1 dak, die elkaar versterken en elkaar helpen. Mooie opstellingen waar je rustig kunt kijken, zonder opdringerig personeel.

Daarnaast gratis bezorging en plaatsing en goed advies.

Als kers op de taart ook nog gratis laden. Wat een mooie winkel, 5 concepten onder 1 dak, die elkaar versterken en elkaar helpen. Mooie opstellingen waar je rustig kunt kijken, zonder opdringerig personeel.

Daarnaast gratis bezorging en plaatsing en goed advies.

Als kers op de taart ook nog gratis laden.
Beoordeling
Gereviewd door op
Wat een lange levertijd zeg. En als je naar ze toe belt krijg je een zeer onaardige vrouw aan de lijn die een algemeen praatje houdt om je af te wimpelen. Absoluut niet vriendelijk en meewerkend.
Werd de dag erop dan wel weer gebeld om te achterhalen wat er niet goed was gegaan. Top Wat een lange levertijd zeg. En als je naar ze toe belt krijg je een zeer onaardige vrouw aan de lijn die een algemeen praatje houdt om je af te wimpelen. Absoluut niet vriendelijk en meewerkend.
Werd de dag erop dan wel weer gebeld om te achterhalen wat er niet goed was gegaan. Top
Beoordeling
Gereviewd door op
Ruime keuze voor ieder wat wils Ruime keuze voor ieder wat wils
Beoordeling
Gereviewd door op
Beoordeling
Gereviewd door op
Erg mooie en grote winkel, met heel veel verschillende opties. Bij het uitzoeken van onze bank zijn we deskundig geholpen en wordt er goede service geboden! Erg mooie en grote winkel, met heel veel verschillende opties. Bij het uitzoeken van onze bank zijn we deskundig geholpen en wordt er goede service geboden!

Cup hanglamp

Plan gratis interieuradvies
Plan gratis interieuradvies Interieuradvies inplannen
Kom naar onze showroom
Kom naar onze showroom Contact- en adresgegevens
loader
Bezig met laden...