M-Line

M Line Cool Motion 2 matras 2023

Opties

Bekijk op locatie

Amersfoort
Barneveld
Elburg
Zwolle
"

COOL MOTION 2

Er is geen one size fits all matras. M line denkt hierin mee met de ontwikkeling van haar matrassen, ieder M line matras is namelijk opgebouwd uit verschillende lagen en daardoor geschikt voor een ander type slaper. Doorloop onze matrassenwijzer om het beste matras voor jouw situatie te vinden. Het verschil tussen de Cool- en Slow Motion matrassen zit hem in de tijk, de Cool Motion heeft een finish die voor een betere klimaatregulering zorgt, waarbij de Slow Motion gemaakt is uit milieuvriendelijk materiaal. Het verschil tussen de even en oneven matrassen is de stevigheid, oneven matrassen hebben een soft toplaag, terwijl deze bij even matrassen firm is. Combineer voor het beste resultaat de M line matrassen met een M line bed of boxspring.

Het Cool Motion 2 matras biedt perfecte ondersteuning dankzij de combinatie van HR en visco-elastisch schuim. Voorzien van firm toplaag.

Optimaal genieten van een heerlijke nachtrust? Dat kan dankzij de Cool Motion 2. Door de combinatie van HR en visco-elastisch schuim zorgt dit matras voor een optimale ventilatie en een prettige ondersteuning tijdens de nacht. De M line Cool Motion 2 is door de firm toplaag wat steviger dan de Cool Motion 1.

Goede ondersteuning

"" Basis ventilatie

"" Basis drukverdeling

"""

Specificaties

Lengte200 cm
Breedte70 cm
Hoogte22 cm
MerkM-Line
UitvoeringMatras
SKUc_m_line_cool_motion_2_matras_2023

Garantie

Weber Woonwereld is lid van de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW) en dat biedt vele voordelen, maar vooral meer zekerheid. Als CBW-erkende woonwinkel hanteren wij een erkenningsregeling met drie garanties:

 

  1. 2 jaar garantie op je aankoop
  2. Een nette aanbetalingsregeling
  3. Onpartijdige klachtafhandeling

 

Download hier de algemene voorwaarden van het CBW voor meer informatie.

M Line Cool Motion 2 matras 2023

Plan gratis interieuradvies
Plan gratis interieuradvies Interieuradvies inplannen
Kom naar onze showroom
Kom naar onze showroom Contact- en adresgegevens
loader
Bezig met laden...