M-Line

M Line Cool Motion 7 matras 2023

Niet op voorraad

Bekijk op locatie

Amersfoort
Barneveld
Elburg
Zwolle
"

COOL MOTION 7

Er is geen one size fits all matras. M line denkt hierin mee met de ontwikkeling van haar matrassen, ieder M line matras is namelijk opgebouwd uit verschillende lagen en daardoor geschikt voor een ander type slaper. Doorloop onze matrassenwijzer om het beste matras voor jouw situatie te vinden. Het verschil tussen de Cool- en Slow Motion matrassen zit hem in de tijk, de Cool Motion heeft een finish die voor een betere klimaatregulering zorgt, waarbij de Slow Motion gemaakt is uit milieuvriendelijk materiaal. Het verschil tussen de even en oneven matrassen is de stevigheid, oneven matrassen hebben een soft toplaag, terwijl deze bij even matrassen firm is. Combineer voor het beste resultaat de M line matrassen met een M line bed of boxspring.

De premium onder de Cool Motion matrassen. In dit matras zijn de allernieuwste technieken op slaapgebied verwerkt. Voorzien van zachte toplaag.

Kies je voor de Cool Motion 7? Dan ga je voor de premium onder de Cool Motion matrassen. In de Cool Motion Hybrid Premium 7 zijn de allernieuwste technieken op slaapgebied verwerkt. De 7-zones pocketvering zorgt voor ondersteuning tot in detail. De schuimbollen die in het matras zijn verwerkt zorgen ervoor dat je goed kunt bewegen tijdens je slaap en dankzij het visco-elastisch schuim in de bovenlaag vormt het matras zich exact naar je lichaam. Ervaar de best mogelijke nachtrust met de Cool Motion Hybrid Premium 7.

Zeer goede ondersteuning

"" Uitmuntende ventilatie

"" Uitmuntende drukverdeling

"""

Specificaties

Lengte200 cm
Breedte100 cm
Hoogte26 cm
MerkM-Line
UitvoeringMatras
SKUc_m_line_cool_motion_7_matras_2023

Garantie

Weber Woonwereld is lid van de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW) en dat biedt vele voordelen, maar vooral meer zekerheid. Als CBW-erkende woonwinkel hanteren wij een erkenningsregeling met drie garanties:

 

  1. 2 jaar garantie op je aankoop
  2. Een nette aanbetalingsregeling
  3. Onpartijdige klachtafhandeling

 

Download hier de algemene voorwaarden van het CBW voor meer informatie.

Reviews

Schrijf een review over M Line Cool Motion 7 matras 2023
loader
Bezig met laden...

check-circle U heeft uw review aangeboden ter goedkeuring.

M Line Cool Motion 7 matras 2023

Plan gratis interieuradvies
Plan gratis interieuradvies Interieuradvies inplannen
Kom naar onze showroom
Kom naar onze showroom Contact- en adresgegevens