Ollie Coffee table Off-white rond metaal

Bekijk op locatie

Amersfoort
Barneveld
Elburg
Zwolle

Ollie Coffee Table - Off-White

De Ollie Coffee Table is een prachtige toevoeging aan elk interieur. Met zijn elegante en tijdloze ontwerp brengt deze off-white koffietafel een vleugje stijl en functionaliteit in jouw woonruimte.

Gemaakt van hoogwaardige materialen, is deze koffietafel duurzaam en stevig. Het off-white kleurenschema zorgt voor een frisse en moderne uitstraling, waardoor het gemakkelijk te combineren is met andere meubelstukken en decoratieve elementen.

De Ollie Coffee Table biedt voldoende ruimte op het tafelblad om drankjes, boeken, tijdschriften en andere dagelijkse benodigdheden binnen handbereik te houden. Het is ook voorzien van een handige onderste plank voor extra opslag of het tentoonstellen van decoratieve items.

Of je nu een modern, industrieel of klassiek interieur hebt, de Ollie Coffee Table zal zeker een blikvanger zijn. Het is niet alleen functioneel, maar ook een stijlvolle toevoeging aan jouw woonkamer, lounge of kantoorruimte.

Specificaties

Lengte59 cm
Breedte59 cm
Hoogte41 cm
SKU10410167

Garantie

Weber Woonwereld is lid van de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW) en dat biedt vele voordelen, maar vooral meer zekerheid. Als CBW-erkende woonwinkel hanteren wij een erkenningsregeling met drie garanties:

 

  1. 2 jaar garantie op je aankoop
  2. Een nette aanbetalingsregeling
  3. Onpartijdige klachtafhandeling

 

Download hier de algemene voorwaarden van het CBW voor meer informatie.

Reviews

Schrijf een review over Ollie Coffee table Off-white rond metaal
loader
Bezig met laden...

check-circle U heeft uw review aangeboden ter goedkeuring.

Ollie Coffee table Off-white rond metaal

Plan gratis interieuradvies
Plan gratis interieuradvies Interieuradvies inplannen
Kom naar onze showroom
Kom naar onze showroom Contact- en adresgegevens