Cinderella

Cinderella rosa matras 90x200 firm

Bekijk op locatie

Amersfoort
Barneveld
Elburg
Zwolle

Gratis meubelservice t.w.v. € 99,-

Bezorgd wanneer het uitkomt

Gratis levering & montage

Geplaatst op de juiste plek

Cinderella Rosa Matras

Laat je omarmen en droom weg op het heerlijke Rosa matras. Met 7 comfortzones heeft het Rosa koudschuim matras slaap tot een kunst verheven. De effectiviteit en simpliciteit van dit matras bieden de ideale ondersteuning voor ieder lichaam. Een plek om tot rust te komen en je voor te bereiden op een nieuwe dag.

De unieke tijk met zowel een verwarmende als een verkoelende werking zorgt ervoor dat het matras uitermate goed geschikt is voor het gehele jaar. De winterzijde heeft een Tencel voor een goede vochtregulatie en een lekker warm gevoel, terwijl de Zomerzijde een SenseIce heeft. Dit verkoelende materiaal werkt ideaal in de warme zomerse nachten.

Cinderella Rosa is uitgevoerd in een medium of firm ligcomfort. Welke van de twee hardheden voor jou de beste keuze is, hangt ook af van andere persoonlijke factoren. Wil je weten welk Cinderella Vera matras voor jou het beste is? Onze slaapspecialist adviseert je graag!

Specificaties

Lengte200 cm
Breedte90 cm
MerkCinderella
UitvoeringMatras
SKU10429755

Garantie

Weber Woonwereld is lid van de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW) en dat biedt vele voordelen, maar vooral meer zekerheid. Als CBW-erkende woonwinkel hanteren wij een erkenningsregeling met drie garanties:

 

  1. 2 jaar garantie op je aankoop
  2. Een nette aanbetalingsregeling
  3. Onpartijdige klachtafhandeling

 

Download hier de algemene voorwaarden van het CBW voor meer informatie.

Cinderella rosa matras 90x200 firm

Plan gratis interieuradvies
Plan gratis interieuradvies Interieuradvies inplannen
Kom naar onze showroom
Kom naar onze showroom Contact- en adresgegevens
loader
Bezig met laden...