De 10 populairste hoekbanken

Een goede hoekbank is het baken van comfort in je woonkamer. Het knusse gevoel dat opspeelt wanneer je plaatsneemt, maakt een hoekbank dé plek om je even helemaal te ontspannen. Er wordt op gelachen, gelezen, gejuicht en geprezen. Ook je visite zal zich al snel thuis voelen. Maar, omdat je veel tijd op je hoekbank doorbrengt, is het natuurlijk zeer belangrijk om de juiste keuze te maken. Om ervoor te zorgen dat jij de beste uitkomst krijgt, hebben we de 10 populairste hoekbanken voor je op een rijtje gezet. Op welke zou jij neer willen ploffen?

10. Pomonte

We beginnen de lijst met op nummer 10 onze hoekbank Pomonte van Pronto Wonen. De hoekbank kenmerkt zich door zijn luxueuze uitstraling en zal hierdoor het middelpunt zijn in ieder interieur. De velvetstof waarmee deze bank bekleed is, is van hoge kwaliteit en voelt heerlijk zacht aan. Velvetstof is een fluweelzachte stof die bestaat uit kleine opstaande vezels. Door de lichtinval op de vezels ontstaat er een speels en luxueus kleureffect.

 

- Uitgevoerd in luxueuze velvet stof

- Losse zit- en rugkussens

- Met lendenkussens voor een heerlijk comfort

- Zitcomfort: polyetherschuim

- Zelf samen te stellen

10. Pomonte

9. Jamaria

Model Jamaria heeft een moderne vormgeving en onze designers zijn er ook in geslaagd dit model een gezellige uitstraling te geven. De vaste rugkussens zorgen voor deze look.

 

De bank is uitgevoerd in stof sneak, dit is een grove weefstof met een zachte touch. De kleur naturel heeft beige en bruine nuances, wat een warme uitstraling geeft. Uiteraard is de bank ook uit te voeren in vele andere stoffen en leders uit de INHOUSE stof- en ledercollectie.

 

- Uitgebreide keuze in stof- en ledersoorten

- Verkrijgbaar in verschillende opstellingen

- Uitgevoerd met zwart metalen poten

9. Jamaria

8. Acante

Model Acante kenmerkt zich door zijn eigentijdse uitstraling, waardoor deze in vrijwel ieder interieur past. De bank is gestoffeerd met een grijs gemêleerde weefstof. Door het gebruik van verschillende garens en tinten ontstaat een licht meerkleurige kwaliteit met een ietwat grovere structuur die zacht en vol aanvoelt. De hoge, metalen poten zorgen voor een moderne en luchtige uitstraling.

 

- Losse zit- en rugkussens

- Uitgevoerd in een grijs gemêleerde weefstof

- Hoogwaardig zitcomfort: pocketvering i.c.m. visco-schuim

- Zwart metalen poten

- Zelf samen te stellen

8. Acante

7. Famanti

Ons model Famanti heeft een heerlijk zitcomfort en is uitgevoerd met een zijde zachte microvezelstof. De brede rib is de trend van dit moment en geeft de bank zijn aantrekkelijke uitstraling. Door de grote, wat diepere elementen heeft Famanti zijn oversized look.

 

- Nonchalante look

- Iets zachter zitcomfort

- Knuffelzachte stof

7. Famanti

6. Linoza

Hoekbank Linoza is een prachtige, moderne bank voorzien van losse zit- en rugkussens en met een hoogwaardig zitcomfort. Het trapeze-element maakt van deze bank een echte eyecatcher en de mooie belijning van deze hoekbank wordt extra geaccentueerd door de prachtige gesloten vlindernaad waarmee de kussens en armleuningen zijn afgewerkt. De bank is gestoffeerd in de beige gemêleerde bouclé stof alpine. Bouclé stof bestaat uit los geweven patronen, draden en lussen. Ondanks de onregelmatige structuur die hierdoor ontstaat, voelt deze stof heerlijk zacht en warm aan. In combinatie met de zwarte metalen designpoten geeft dit de bank een eigentijdse uitstraling en past hierdoor in elk modern interieur.

 

- Royale hoekbank in trendy bouclé stof

- Afgewerkt met een gesloten vlindernaad

- Moderne zwarte metalen poten

- Uitstekend zitcomfort: HR-schuim

- Zelf samen te stellen

6. Linoza

5. Andelo

Met deze hoekbank haal je een echte eyecatcher in huis! De stof waarmee deze bank bekleed is, is van hoge kwaliteit en voelt heerlijk zacht aan. Bovendien zit er een licht 3D effect in, waardoor deze een volumineuze en luxe uitstraling heeft. De kleur laat zich het beste omschrijven als bruin, maar neigt naar het groen en heeft een gouden nuance. De strakke lijnen van dit model worden geaccentueerd door de zwart metalen designpoten en de gesloten vlindernaad waarmee de armleuningen en kussens zijn afgewerkt. Zie jij deze bank al bij jou thuis staan schitteren?

 

- Uitgevoerd in een zachte stof met een luxe uitstraling

- Afgewerkt met een gesloten vlindernaad

- Uitstekend zitcomfort: HR-schuim i.c.m. visco-schuim

- Losse zit- en rugkussens

- Zelf samen te stellen

 
5. Andelo

4. Pantini

De hoekbank Pantini is een prachtig voorbeeld waarin stijl en comfort samensmelten. Stijl in de vorm van de dunne 'plint' in combinatie met de volle zitting en rugleuning en de zwarte metalen designpoten. De bank is bekleed met een donkergrijs microleder. Dit is zeer sterk en voelt zacht aan. Microleder bestaat uit een onderlaag van leervezels en een toplaag van microvezelstof met een geschuurd effect. In combinatie met de 26 cm brede armleuning geeft dit de bank een stoere uitstraling.

 

- Uitgevoerd in microleder

- Stoere brede armleuning

- Zwart metalen designpoten

- Zelf samen te stellen

4. Pantini

3. Delora

Ons model Delora heeft een heerlijk zitcomfort en is uitgevoerd met een zachte, fijne, glanzende veloursstof. De veloursstof is de trend van dit moment en geeft de bank zijn aantrekkelijke uitstraling. Door de grote, wat diepere elementen heeft Delora zijn oversized look.

 

- Knuffelzachte stof

- Snel leverbaar in afgebeelde uitvoering

- Vele stofmogelijkheden

3. Delora

2. Paularo

Wil je heerlijk relaxed zitten op je bank dan is de hoekbank Paularo de ideale bank voor jou. Deze L-vormige hoekbank heeft vaste zitkussens die voorzien zijn van een hoogwaardig polyether vulling, afgedekt met fiberfill. De rugkussens zijn voorzien van polyethervlokken, afgedekt met een heerlijk zacht fiberfill. De zitkussens rusten op sterke nosagveren en bieden samen met de rugkussens een heerlijk comfort. De zwarte metalen poten geven deze bank een moderne, industriële look, en past hierdoor in elk modern interieur. Heb je de hoek liever andersom, dan is dat uiteraard ook mogelijk.

 

- Uitgevoerd in stof python 09-camel

- Rugkussens met een rechthoekig optiek

- Heeft zwarte metalen poten 13 cm

2. Paularo

1. Revello

Op nummer 1 staat ons model Revello van IN.HOUSE. Model Revello heeft een knusse uitstraling en is door de vormgeving in vele interieurstijlen te plaatsen. Het zwarte pootje staat wat naar binnen gepositioneerd, zodat de bank lijkt te zweven.

De getoonde uitvoering is uitgevoerd met hoogwaardig koudschuim (ookwel HR-schuim genoemd) in combinatie met een laag polyurethane schuim afgedekt met een toplaag dacron voor een heerlijk zitcomfort. Daarnaast is deze uitvoering snelleverbaar, waardoor je snel kunt genieten van je nieuwe aankoop!

 

- Afgebeelde opstelling is snel leverbaar

- Combineer diverse elementen en creëer zo uw ideale opstelling

- Uitgebreide stof- en lederkeuze mogelijk

1. Revello