Pullman

Premier pocketmatras

Opties

Bekijk op locatie

Amersfoort
Barneveld
Elburg
Zwolle

Gratis meubelservice t.w.v. € 99,-

Bezorgd wanneer het uitkomt

Gratis levering & montage

Geplaatst op de juiste plek

Pullman Silverline, subliem slapen!

Een matras dat jaar in jaar uit als nieuw blijft aanvoelen? Het kan echt, dat zult u ervaren als u kiest voor één van de Pullman Silverline matrassen.

De Pullman Silverline matrassen zijn voorzien van een kwalitatief hoogstaande gezoneerde pocketvering. Deze geeft u een individuele ondersteuning op maat. De veren zijn elektrothermisch nagehard waardoor de veer na vele jaren intensief gebruik steeds terugkeert in haar oorspronkelijke vorm. U zult jaren lang uitgerust wakker worden. Het begint bij de keuze voor de juiste matras. Of u nu houdt van stevig of weldadig zacht, de unieke vering, sublieme afwerking en luxueuze materialen van Pullman matrassen bezorgen u een heerlijke nachtrust. Een soepele eerste aanraking, gevolgd door exact de juiste tegendruk. De Silverline matrassen zijn voorzien van een elastische stretch bekledingsstof. Ze bevatten een vulling van wol, zijde en katoen, wat zorgt voor uitstekende vocht- en warmteregulerende eigenschappen. Optioneel is een anti-allergene vulling van Comfortfill verkrijgbaar. Dankzij de behandeling met Sensity® blijft uw Silverline matras hygiënisch en fris. Door de genopte afwerking heeft de matras een luxe uitstraling, ook draagt het noppen bij aan het ligcomfort.

De Silverline Premier bevat nageharde gezoneerde Honingraat Pocketveren. Deze kern zorgt voor een stevig ligcomfort rond de heupzone en dankzij een soepele schoudercomfortzone voor een minimale druk op de schouders.

De matrassen worden afgedekt met Comfortschuim en een flexibele drukverdeler. Verkrijgbaar in Standard, Firm en Extra Firm. Optioneel zijn de matrassen tegen meerprijs verkrijgbaar in exclusive stof en/of met koppelrits.

Specificaties

Lengte200 cm
Breedte90 cm
MerkPullman
UitvoeringMatras
SKUc_premier_pocketmatras

Garantie

Weber Woonwereld is lid van de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW) en dat biedt vele voordelen, maar vooral meer zekerheid. Als CBW-erkende woonwinkel hanteren wij een erkenningsregeling met drie garanties:

 

  1. 2 jaar garantie op je aankoop
  2. Een nette aanbetalingsregeling
  3. Onpartijdige klachtafhandeling

 

Download hier de algemene voorwaarden van het CBW voor meer informatie.

Premier pocketmatras

Plan gratis interieuradvies
Plan gratis interieuradvies Interieuradvies inplannen
Kom naar onze showroom
Kom naar onze showroom Contact- en adresgegevens
loader
Bezig met laden...