Eastborn

Q4200 pocketmatras

Opties

Bekijk op locatie

Amersfoort
Barneveld
Elburg
Zwolle

Gratis meubelservice t.w.v. € 99,-

Bezorgd wanneer het uitkomt

Gratis levering & montage

Geplaatst op de juiste plek

Q-4200 pocketmatras

Kijken naar wat voor soort slaper je bent is erg belangrijk bij de keuze van jouw matras. In welke houding slaap jij? Ben je een zijslaper, rugslaper of buikslaper? Het juiste matras passend bij jouw slaaphouding voorkomt of verminderd rug- en nekklachten en daardoor ook hoofdpijn. Een kwalitatief goed matras is dan niet alleen een goede investering voor een heerlijke nachtrust maar ook voor een fit en gezond lichaam.

Elke matras uit de Q-4000 serie is 24 cm hoog en is uitgerust met een 7-zone Genest Advanced Pocket interieur met elektrothermisch nageharde veren. Dit interieur is speciaal geselecteerd voor jou als zij- of buikslaper. Het lichaam wordt op de juiste wijze ondersteund en het biedt een uitstekend ligcomfort.

Q-4200 is voorzien van een comfortlaag van comfortschuim, dit heeft vele voordelen, zo biedt het een goede ventilatie en voert het vocht snel af, dit alles draagt bij aan een lange levensduur van jouw matras. Daarnaast biedt Comfortschuim een progressieve tegendruk en geeft daardoor een goede ondersteuning aan jouw lichaam voor een goede en ontspannen slaaphouding.

Colour matrassen

Enkele pocketmatrassen kunnen geleverd worden in de stof van de boxspring. We noemen dit Colour matrassen

Bij Eastborn worden de matrassen met de hand gemaakt, 100% Nederlands fabricaat met standaard 5 jaar garantie op onze matrassen. Alle Eastborn matrassen zijn voorzien van een matrasstof met Sensity® behandeling. Zo heb jij altijd een schoon en fris bed.

Wil je weten welk Eastborn matras voor jou het beste is? Onze slaapspecialist adviseert je graag!

Specificaties

Lengte200 cm
Breedte70 cm
MerkEastborn
UitvoeringMatras
SKUc_q4200_pocketmatras

Garantie

Weber Woonwereld is lid van de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW) en dat biedt vele voordelen, maar vooral meer zekerheid. Als CBW-erkende woonwinkel hanteren wij een erkenningsregeling met drie garanties:

 

  1. 2 jaar garantie op je aankoop
  2. Een nette aanbetalingsregeling
  3. Onpartijdige klachtafhandeling

 

Download hier de algemene voorwaarden van het CBW voor meer informatie.

Q4200 pocketmatras

Plan gratis interieuradvies
Plan gratis interieuradvies Interieuradvies inplannen
Kom naar onze showroom
Kom naar onze showroom Contact- en adresgegevens
loader
Bezig met laden...