Profijt Meubel

Creon bank

Opties

Bekijk op locatie

Amersfoort
Barneveld
Elburg
Zwolle

2,5 zitsbank in grijze weefstof

    Met hoge rug
  • Voorzien van polyetherschuim in de zitting
  • Zelf samen te stellen

2,5 zitsbank Creon is uitgevoerd in een fijne weefstof met diverse grijze kleurnuances. De bank heeft vaste zit- en rugkussens.

Deze uitvoering is voorzien van nosagveren met daarop polyetherschuim in de zitting. Dit zorgt voor een wat steviger zitcomfort. Ook de rug is voorzien van polyetherschuim, zodat ook je rug goed ondersteund wordt. De armleuningen van deze uitvoering zijn voorzien van een extra 'dekje', wat ze lekker comfortabel maakt.

De houten poten moeten nog worden gemonteerd. Met de montagehandleiding die zit bijgesloten, is dit zo gebeurd.

Deze 2,5 zitsbank is 197 cm breed, de 3 zitsbank die tevens in de winkel te ervaren is, is 217cm breed.

Deze uitvoering heeft een hoge rug en een ondiepe zit, in de winkel is model Creon ook verkrijgbaar met een lage rug en/of een diepe zit. Ook kan er bij dit model gekozen worden uit verschillende metalen of houten poten, een hoofdsteun en 5 verschillende armleuningen. Daarnaast kun je kiezen uit verschillende opstellingen, stoffen en kleuren, om je eigen ideale zithoek/bankstel samen te stellen.

Specificaties

Lengte197 cm
Breedte90 cm
Hoogte100 cm
Zitdiepte51
Zithoogte44
KleurGrijs
MerkProfijt Meubel
WoonstijlKlassiek
MateriaalStof
Stof en kleurVibe - Stone
ZitcomfortPolyether zitting
Uitvoering2,5-zitsbank
Type KussenVast
SKUc_creon_bank

Garantie

Weber Woonwereld is lid van de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW) en dat biedt vele voordelen, maar vooral meer zekerheid. Als CBW-erkende woonwinkel hanteren wij een erkenningsregeling met drie garanties:

 

  1. 2 jaar garantie op je aankoop
  2. Een nette aanbetalingsregeling
  3. Onpartijdige klachtafhandeling

 

Download hier de algemene voorwaarden van het CBW voor meer informatie.

Klantenreviews

4.4/5 uit 194 reviews
Beoordeling
Gereviewd door op
Zeer aardige en competente verkopers Zeer aardige en competente verkopers
Beoordeling
Gereviewd door op
Vandaag langs geweest voor een nieuwe bank. Wij zijn door Nikos echt super goed geholpen. In het verleden heeft hij ons al eens eerder geholpen en daarom zijn we ook weer terug! Ook vandaag nam hij de tijd voor ons ondanks de drukte. Hij geeft super advies en kletst ook fijn. Aan alles word gedacht. Wij kijken uit naar onze nieuwe bank! Vandaag langs geweest voor een nieuwe bank. Wij zijn door Nikos echt super goed geholpen. In het verleden heeft hij ons al eens eerder geholpen en daarom zijn we ook weer terug! Ook vandaag nam hij de tijd voor ons ondanks de drukte. Hij geeft super advies en kletst ook fijn. Aan alles word gedacht. Wij kijken uit naar onze nieuwe bank!
Beoordeling
Gereviewd door op
Mooie kast gekocht Mooie kast gekocht
Beoordeling
Gereviewd door op
Wat een mooie winkel, 5 concepten onder 1 dak, die elkaar versterken en elkaar helpen. Mooie opstellingen waar je rustig kunt kijken, zonder opdringerig personeel.

Daarnaast gratis bezorging en plaatsing en goed advies.

Als kers op de taart ook nog gratis laden. Wat een mooie winkel, 5 concepten onder 1 dak, die elkaar versterken en elkaar helpen. Mooie opstellingen waar je rustig kunt kijken, zonder opdringerig personeel.

Daarnaast gratis bezorging en plaatsing en goed advies.

Als kers op de taart ook nog gratis laden.
Beoordeling
Gereviewd door op
Wat een lange levertijd zeg. En als je naar ze toe belt krijg je een zeer onaardige vrouw aan de lijn die een algemeen praatje houdt om je af te wimpelen. Absoluut niet vriendelijk en meewerkend.
Werd de dag erop dan wel weer gebeld om te achterhalen wat er niet goed was gegaan. Top Wat een lange levertijd zeg. En als je naar ze toe belt krijg je een zeer onaardige vrouw aan de lijn die een algemeen praatje houdt om je af te wimpelen. Absoluut niet vriendelijk en meewerkend.
Werd de dag erop dan wel weer gebeld om te achterhalen wat er niet goed was gegaan. Top

Creon bank

Plan gratis interieuradvies
Plan gratis interieuradvies Interieuradvies inplannen
Kom naar onze showroom
Kom naar onze showroom Contact- en adresgegevens
loader
Bezig met laden...